Casal d’estiu a Sabadell

L’estiu és una època màgica, plena de temps lliure i oportunitats per a l’aventura. I què millor manera de viure aquesta temporada que inscrivint els teus fills en un casal d’estiu que els farà somiar amb nous reptes, amistats i descobriments?

El nostre Casal d’Estiu “La clau de la Fantasia”, tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol a l’escola Jesús Salvador de Sabadell. El nostre casal d’estiu, un espai on la diversió, l’aprenentatge i la creativitat es fusionen per crear una experiència inoblidable per als nens i nenes de totes les edats. Amb un equip de monitors apassionats i un programa d’activitats emocionant, el nostre casal d’estiu és molt més que un simple lloc on deixar els nens mentre treballes: és un lloc on viuran les millors aventures de la seva vida.

Què ofereix el nostre casal:

  • Activitats emocionants: Des de jocs al aire lliure fins a tallers de manualitats creatives, tenim una gran varietat d’activitats planificades per mantenir els nens compromesos i entretinguts cada dia.
  • Excursions inoblidables: Des de parcs temàtics fins a excursions a la natura, el nostre casal d’estiu ofereix un munt d’excursions emocionants que enriquiran les vacances dels teus fills amb noves experiències i descobriments.
  • Aprenentatge divertit: Amb un enfocament en l’aprenentatge lúdic, els nostres tallers i activitats ofereixen als nens la oportunitat de créixer i aprendre de manera divertida i enriquidora.
  • Foment de l’amistat: El casal d’estiu és el lloc perfecte per fer noves amistats i créixer en un ambient segur i acollidor, on cada nen es senti valorat i inclòs.

Inscriu-te avui mateix! No deixis passar l’oportunitat d’inscriure els teus fills en el nostre casal d’estiu. Amb places limitades i una demanda creixent, assegura’t d’assegurar el seu lloc en un estiu ple de diversió, aventura i noves amistats. Contacta amb nosaltres avui mateix per a més informació i inscripcions!

🗓️ De 25 de juny al 26 de juliol
📍 Escola Jesús Salvador (Sabadell)
✏️ Inscripcions del 25/4 al 2/6
✉️ casalestiujsalvador24@gmail.com
📱678 491 247
🎥 Xerrada informativa online Dijous 25/4 a les 18.30h. Conecta’t a través del link https://meet.google.com/aud-gjez-thu

 

Obrir xat
Podem ajudar-te?
Podem ajudar-te?